Pra-bengkel Perancangan Strategik HEK

30/3/2011, Rabu – Semua pegawai HEK berkumpul di Pusat Latihan UTM atau lebih dikenali sebagai PuLaU untuk persiapan (pra) bengkel Perancangan Strategik HEK.

Bengkel yg diadakan sepanjang hari dari jam 8.30 pagi hingga 5.00 petang ini bertujuan menyemak kembali pencapaian KPI Pej. HEK tahun 2010 serta merancang untuk KPI tahun 2011 yang mana akan dibawa ke Bengkel sebenar (Bengkel Perancangan Strategik Pej. HEK) pada 27-29 April 2011 di Tg. Puteri Resort, P.Gudang.

Pra-bengkel dipengerusi/dikendali oleh Prof. Madya Dr. Ariffin iaitu Timb. Pengarah(Strategic Planning Mgt.) HEK sendiri.

No Comments

All-new HEK’s blog

Selamat datang ke laman blog HEK (Pejabat Hal Ehwal Korporat). Blog ini direka khas untuk menyampaikan maklumat dengan cara yang lebih santai bagi mereka ingin mengetahui tentang aktiviti HEK, staf-staf di HEK dan apa sahaja berkaitan HEK yang tidak sesuai dipaparkan di laman web rasmi HEK iaitu www.utm.my/corporateaffairs

Bermula hari ini laman blog HEK akan memuatkan catatan-catatan ringkas tentang HEK. Selamat membaca dan salam mesra 1Malaysia dari kami di HEK.

No Comments